Van Orgoniet naar Bioniet

Koude orgoniet werkte voor mij goed in de borstzak tegen de kakofonie van stralingvelden waar je op straat doorheen moet. In tegenstelling tot een tachyonveld, kun je wel continu in een orgonveld bewegen. Orgon is immers pure levensenergie, vrijwel identiek aan jing-qi, en voedt deze zelfs. Dankzij orgon is mijn elektrohypersensitiviteit steeds minder geworden terwijl deze ooit extreem was. Ik zocht echter naar een oplossing zonder glazen kommetjes en een sterkere orgonbron. Het is geen oordeel, maar ik heb vanaf het begin een gevoelsmatige aversie gehad tegen giftige kunsthars als basis voor orgoniet. De reden hiervoor is dat ik hard bewijs heb dat orgon “kleurt” door het materiaal waaruit het voortkomt. Alles waarvan een orgoniet gemaakt is lift als frequentie mee in het orgonveld dat wordt afgegeven. Dus heb ik langere tijd gezocht naar een basis van biologisch gifvrij materiaal waar ik toch gewoon mee kon gieten als met kunsthars en dat is me gelukt. En zo ontstond de bioniet, een orgoniet die biologisch en gifvrij is. Ook gebruik ik geen metaalschaafsel of afval maar een speciaal mengsel van “mannelijk” en “vrouwelijk” metaalpoeder of poeder van metaal dat psychosferisch/astrologisch bij de programmering hoort waardoor er miljoenen meer reactiepunten voor orgonaanmaak ontstaan en/of de ogone energie beter is gekalibreerd op het doel. Mijn beste getuigen zijn eigenlijk planten. Ik heb in 12 jaar de reactie van planten kunnen observeren op tachyonen, orgoniet en bioniet. Op de orgon uit bioniet wordt veruit het meest overtuigend gereageerd. De planten groeien er snel en overdadig van en alle planten in onze kamer zaten meteen na de bioniet-introductie vol nieuwe scheuten.

Het maken van bioniet voor specifieke doelen heb ik eerst beperkt tot vooral de slaapprobleem verhelpende DOOOZz omdat hier onvoorstelbaar veel mensen mee kampen momenteel en wij er zelf zoveel baat bij hebben. Verder heb ik naast deze nacht-bioniet een dag-bioniet gemaakt dier juist actiever maakt en doe-energie stimuleert en voor eigen gebruik een water-energizer. Op speciaal verzoek maak ik ook specifieke bioniet. De eerste testresultaten met een kinderkamerbioniet voor rustiger slapen, minder nachtmerries en bescherming tegen Wi-Fi zijn positief. Een reeks neutrale bioniet tegen elektrosmog die dag en nacht kan blijven staan kan ik altijd leveren. Soms zijn enkele extra buffers nodig om de DOOOZz goed te laten werken. Sinds het overal aanzetten van hotspots in woningen is de straling momenteel extreem.

Het maken van een bioniet is een alchemistisch proces waarbij ik 30 jaar kennis gebruik van planten, stenen, metalen en subtiele energievormen. Ik zie onvoorstelbaar veel fouten, soms gevaarlijke fouten, in orgoniet zoals die massaal nu op het web wordt aangeboden. Bepaalde steencombinaties moet je helemaal niet combineren met elkaar. In de natuur komen veel combinaties ook njet in elkaars buurt voor. Stenen reageren en interfereren met chakra’s die weer met ons endocriene klierstelsel zijn verbonden. Goudtopaas en zwarte onyx mag je bijvoorbeeld nooit combineren. Ook kunnen blauwe en rode stenen sterk conflicteren. Mijn decennia lange kennis van astrologische psychosferica helpt me eveneens om op een correcte en verantwoorde manier bioniet voor een specifiek doel te maken.Zie ook de pagina’s over orgon en mijn product tegen slaapproblemen, de DOOOZz, een bioniet speciaal geprogrammeerd om tussen al het Wi-Fi geweld toch weer diep te kunnen slapen.