DOOOZz

Diep slapen en uitgerust opstaan, dat wil iedereen (Kijk ook op www.dooozz.nl)

Maar dit is al lang niet meer vanzelfsprekend. In Nederland alleen kunnen twee miljoen mensen niet meer functioneren zonder slaappillen. Veel mensen slapen daarnaast alleen nog licht, kort en met onderbroken nachtrust. Er zijn veel oorzaken van slapeloosheid en slechte nachtrust. Stress, piekeren, problemen mee naar bed zeulen en te laat achter de computer zitten zijn klassieke oorzaken, maar de laatste tien jaar nemen vooral slaapproblemen door stralingvervuiling sterk toe.

Toen dit probleem ook mijzelf en mijn partner trof heb ik van de nood een deugd gemaakt. Op basis van jarenlang testen met orgon, een energie die een buffereffect op Wi-Fi heeft, ontwikkelde ik een biologische orgonzender (bioniet) en programmeerde deze met 100% natuurlijke componenten uit de kruidengeneeskunde en lithotherapie. Het resultaat was geen wondermiddel want dat bestaat niet, maar zonder overdrijving is onze nachtrust wel geheel hersteld. En dat in hartje Amsterdam waar we in ons huis soms 17 Wi-Fi-velden tegelijk meten. We slapen weer de normale 7 tot 8 uur. We slapen diep, en als we er ’s nachts al even uit moeten om te plassen, slapen we daarna meteen weer door. ’s Morgens worden we wakker uit een diepe slaap en kunnen de dag fit beginnen.

De tweede stap was uiteraard kijken of mensen in mijn kennissenkring ook geholpen waren met de slaap-bioniet. Tot mijn vreugde en hun geluk bleek de uitwerking bij hen dezelfde. Steeds verbeterde de nachtrust aanzienlijk. Het in slaap vallen ging sneller, de slaap was dieper en de stress nam af. Ik vroeg iedereen de slaap-bioniet een week te testen met een niet-goedgeld-
terug-garantie. Niemand wilde echter nog zonder. Inmiddels heb ik het biozendertje een simpele merknaam gegeven: DOOOZz.

Hoe te gebruiken?

Het gebruik van de DOOOZz is uiterst eenvoudig. Overdag bewaart u de twee biozenders in een metalen blikje en als u in bed stapt haalt u ze eruit. Plaats ze niet pal naast uw hoofd maar op zo’n anderhalve meter afstand en verspreid in de slaapkamer. Bijvoorbeeld op een kastje en in een vensterbank. ’s Morgens doet u ze weer in het blik en dat is alles. Orgon gaat niet door metaal en omdat deze bioniet speciaal is geprogrammeerd op slaap, moet u ze overdag in een blik bewaren.

Let op:
• Stel u in het verkeer nooit bloot aan de DOOOZz en vervoer deze altijd in blik.
• De DOOOZz is ontwikkeld voor slaapproblemen van volwassenen, niet voor kinderen.
• Niet gebruiken in combinatie met tachyon-producten.
• Bewaar de DOOOZz overdag in blik om echt wakker te worden en gewenning te voorkomen.
• DOOOZz is speciaal voor de nacht. Gebruik de set niet als algemeen ontstoring device. Op verzoek kan daar dag-bioniet voor worden geleverd als aanvulling.
• Houdt u aan gezond verstand regels:
- Als u om 23 uur wilt slapen stop dan om 21 uur met uw computer.
- Drink niet meer dan twee koppen koffie op een dag en niet ’s avonds.
- Neem geen problemen mee naar bed. In bed kunt u toch niets doen dus dat heeft geen zin.
- Neem uw slaapkamer serieus en voorkom rommel en een benauwd klimaat.
- Laat ’s nachts geen Wi-Fi router aan staan.

Download hier de checklist slaapverstoorders en kijk wat u zelf nog kunt verbeteren.

Prijs: Set van 2 stuks 85,- euro ex. verzendkosten
De levertijd is enkele dagen tot twee weken.
Bestellen eenvoudig via mail naar benjamin.adamah@gmail.com