benjamin adamah astrologie horoscopen

Cliënt-protocol voor een goede communicatie over een horoscoop

benjamin adamah astrologie horoscopen

 

De astrologie-pagina is geheel vernieuwd. Deze dient nu vooral als informatief protocol voor iedereen die door mij een handmatige horoscoopduiding wil laten maken. Omdat ik anders te werk ga dan een gemiddelde astroloog is het belangrijk dit door te nemen.
Dat kan hier en wilt u het protocol offline lezen, dan is hier de PDF-versie te downloaden.

Hoe gaat een consult in zijn werk?

In tegenstelling tot hoe de meeste astrologen werken (je horoscoop opstellen en dan in een gesprek een en ander uitleggen) begint mijn consult juist omgekeerd met persoonlijke uitwisseling via telefoon en/of mail. Het doel hiervan is duidelijk te formuleren wat je als blokkade(s), remmingen of hindernis(sen) ervaart en omgekeerd wat je graag wilt met je leven. Dan wordt aan de hand hiervan bepaald waar ik in je horoscoop specifiek naar ga kijken en vervolgens stuur ik je dan een summier plan van aanpak. Bij akkoord op dit plan zend ik een factuur en nadat deze voldaan is ga ik met je horoscoopduiding aan de slag. Je krijgt dan binnen 10 werkdagen (vaak sneller) de uitgewerkte horoscoop in je postvak.

Deze bestaat uit:

  1. een handgeschreven rapport als PDF (ca 7 tot 12 pagina’s)
  2. een gecomputeriseerde jaarprognose (ca 100 pagina’s) als PDF waarmee je van dag tot dag voor 1 jaar actuele planeetinvloeden naar jouw geboortehoroscoop kunt volgen.
  3. indien wenselijk een gecomputeriseerde algemene karakterhoroscoop als PDF

Een handmatig opgesteld rapport kun je altijd weer opnieuw inzien en heeft dus duidelijk een praktische meerwaarde. Daarbij blijven alle nuances, samenhang en details die tot je persoonlijke verhaal behoren intact. Lees hier verder

 

 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *