DOOOZz

Opgericht in 2013

Na veel testwerk, eerst in kennissen- en vriendenkring, sloeg dit product in als een bom en werd enkel via mond-tot-mond-reclame de vraag meteen zo groot dat ik in mei 2013 mijn baan opgaf om DOOOZz als bedrijf te registreren en de productie bij te kunnen houden.

Sindsdien zijn er veel nieuwe DOOOZz-producten bijgekomen. Aan al deze producten ging zeer veel testwerk vooraf en het leuke is dat ik deze producten allemaal in nauwe samenspraak met klanten heb ontwikkeld, die mij speciale verzoeken stuurden.

DOOOZz wordt bewust gesaboteerd door het bedrijf Google, dat er nu ze in de farmacie is gestapt, veel baat bij heeft om stralingsklachten te ontkennen en natuurgeneeswijzen digitaal de nek om te draaien. DOOOZz draait echter gewoon door op hoofdzakelijk mond-tot-mond-reclames van inmiddels duizenden tevreden klanten.

DOOOZz bewijst zichzelf en is door diverse klanten als het product genoemd met de beste prijs-prestatie verhouding waar het producten betreft die de schadelijke bijwerking van straling tegengaan of verzachten. Inmiddels wordt DOOOZz gebruikt over de hele wereld, van de VS tot aan Australi├ź.

 

 

Wat is DOOOZz Bioniet?

Bioniet is een orgon-genererend materiaal op biologische basis met een zeer sterk orgonveld dat op natuurlijke wijze is geïnformeerd met lithotherapeutische formules. De verschillende producten zijn allemaal ontwikkeld om via een sterk orgonveld tegen de schadelijke gevolgen van microgolfstraling te beschermen, maar hebben verschillende accenten. Naar mate er meer straling is produceert een DOOOZz-product meer orgon. Het materiaal regeert dus als het ware intelligent op de situatie.

Orgon is de levensenergie zelf. Er is veel over gepubliceerd door Wilhelm Reich, die het bestaan ervan aantoonde, alsook de vele positieve effecten op de gezondheid en het fysiek systeem. Orgon kan zichtbaar worden gemaakt met Kirlian-technologie en de technologie van Dr. Harry Oldfield.

 

Orgon-ontkenning sneuvelt op de tweede wet van de thermodynamica

Omdat orgon de tweede wet van de thermodynamica laat sneuvelen, wordt orgon ontkend en gevreesd binnen de politiek correcte natuurkunde of ‘schoolfysica’. Albert Einstein was zo bang dat hij zijn hele theorie over het universum zou moeten herzien, als hij zich in orgon zou verdiepen, dat hij Wilhelm Reich, ook na meerdere verzoeken nooit heeft durven ontvangen.

De tweede wet van de thermodynamica, ook wel Tweede Hoofdwet genoemd, is binnen het bekrompen veld van de schoolwetenschap een fundamentele wetmatigheid gebaseerd op de volgende elementaire macroscopische waarnemingen:

  1. Warmte stroomt van nature van warme naar koude gebieden en nooit spontaan van koud naar warm.
  2. Arbeid kan wel volledig in warmte, maar omgekeerd kan warmte nooit volledig in arbeid kan worden omgezet (dit feit werd met name ontdekt bij de ontwikkeling van de stoommachine)

Reich toonde aan dat in een gesloten koude orgonkast, de temperatuur begon te stijgen met de toenamen van orgon in die kast. Er werd geen energie van buitenaf toegevoegd. Warmte kan dus wel degelijk van koud naar warm stromen.

 

Maanstanden

DOOOZz wordt uitsluitend met de hand vervaardigd en alleen bij bepaalde maanstanden, waardoor ik een rek in levertijd hanteer van 7 werkdagen. Dit lijkt voor sommige mensen misschien een vreemd verhaal, maar het is een cruciaal gegeven in het productieproces. Vroeger werd veel vaker rekening met de Maan in alle mogelijke beroepen gehouden en vandaag kom je het nog bij sommige biologische landbouwers tegen.

Zowel het recept als productieproces van DOOOZz zijn geheim alsook de wijze waarop ik de Maan hierbij betrek. Skeptici stel ik wel eens de vraag of ze een bekende vioolbouwer kunnen noemen. Als ze er al een kennen, dan is dit altijd Stradivarius, maker van de beroemdste en beste violen uit de geschiedenis. In juni 2011 werd voor een Stradivarius viool nog 9,8 miljoen Britse pond betaald, waarmee het het duurste muziekinstrument werd dat ooit is geveild. Stradivarius kapte zelf zijn hout voor zijn violen. En hij deed dit consistent enkel bij bepaalde maanstanden…

 

Nieuwe product-aanbiedingen i.v.b. 5G

In 2021 komen er grotere sets van bepaalde producten beschikbaar. Reden is dat de afgelopen 7 jaar de straling alleen maar is toegenomen door zendmasten en wifi en dat met de laatste transitie van zendmasten naar 4G+ en 5G de straling nog weer intenser is geworden. Dit vraagt om een kwantitatieve aanpassing van vooral DOOOZz-producten als de DOOOZz 24-Hours en DOOOZz 24-Hours SLS.

Klik hier voor de DOOOZz-website
Klik hier om rechtstreeks naar de DOOOZz-webshop te gaan