Ga naar de inhoud

DOOOZz Thelema: de kroon op 10 jaar ontwikkeling!

 • door
DOOOZz Thelema | tegen vermoeidheid, uitputting. Geeft meteen focus en concentratie terug.

DOOOZz Thelema luidt een nieuwe lijn DOOOZz-producten in, waarbij een specifieke frequentie of mix daarvan wordt “ingeklonken” in de bioniet. Het statische orgoneveld draagt daarna deze frequentie in zich. Deze schijf is genoemd naar het Griekse woord thelema (Θέλημα), dat zowel “wilskracht” als “intentie” betekent. Dit is namelijk exact de grote kracht van deze schijf: gefocuste wilskracht, doe-energie en de stamina om je ambitie, doel, droom waar te maken, zonder je energie aan 1001 afleidende vertragende “informatie” en prikkels te verspillen.

Deze schijf maakt het veel makkelijker om sneller je eigen leven terug te pakken en je doelstellingen te halen, zelfs als stress of frustraties je boven het hoofd groeien en je in een soort verslagen gevoel blijft hangen doordat je weinig van je plannen waarmaakt, hoe vaak je jezelf ook goede voornemens aanpraat.

DOOOZz Thelema heeft een bijzondere samenstelling waarbij onder andere natuurlijke oliën zijn verwerkt waarvan veel wetenschappelijke publicaties bevestigen dat ze sterk antiviraal zijn (vooral bij griep, SARS-COV) het aanhechten van spike-eiwitten tegengaan. Daarnaast heeft de disc een statische 40Hz-frequentie die resoneert met de natuurlijke frequentie van onze hersenen en zenuwgestel. De werking is sterk en snel voelbaar. De 40Hz- frequentie is een van de meest krachtige allround genezende frequenties en wordt al jaren (via kostbare behandelmethodes) ingezet tegen allerlei zenuwaandoeningen alsook tegen alle vormen van ontsteking. Het eerst naar voren tredende effect is echter een sterke concentratie/focus verbetering en stamina. Voordat de Rockefellers in 1910 de serieuze geneeskunst wereldwijd vervingen door commerciële monopolie-farmacie, werd de frequentiegenezing veelvuldig toegepast in Europa en de VS.

Vergelijk de werking kort door de bocht met het schoonmaken van je computer van alle clutter aan duizenden cookies en trackers, je browsercache en je volle RAM-geheugen, waarna je de schijf defragmenteert. Dat ding loopt daarna meteen veel beter en sneller met minder storingen omdat de energie van de computer nu volledig ten dienste van de computer zelf staat.

 

DOOOZz Thelema | tegen vermoeidheid, uitputting. Geeft meteen focus en concentratie terug.
DOOOZz Thelema is hier verkrijgbaar

DOOOZz Thelema TESTIMONIALS

De tests met deze schijf zijn dan ook unaniem positief tot zeer positief op de vlakken waarvoor deze disc is ontwikkeld.

 1. Sterk verhoogde concentratie en focus
 2. Veel grotere productiviteit
 3. Minder afgeleid zijn; sterke verbetering aandacht bij ADHD-achtige aanleg
 4. Positieve werking bij PTSS-klachten; doorbreking negatieve obsessieve trauma-loops
 5. Stabiele doelgerichtheid, die wordt volgehouden
 6. Toename energie en/of afname vermoeidheid
 7. Aanpakken, niet meer uitstellen van dingen
 8. Niet meer opzien tegen dingen; opgeruimd karakter
 9. Plannen makkelijk verwezenlijken
 10. Verbeterde nachtrust
 11. Minder gevoelig voor griep en verlichtend bij ontstekingen
 12. Het gevoel “etherische parasieten” kwijt te raken.
 13. Beter uithoudingsvermogen
 14. Optimistische levenshouding; beter humeur
 15. Veel makkelijke met ergernissen of tegenwerking om kunnen gaan
 16. Afschudden van de psychische wonden van de afgelopen jaren
 17. terugkeer motivatie en enthousiasme (geestelijke energie/sjen-qi)
 18. Daarnaast beschermd de DOOOZz Thelema, net als alle DOOOZz producten tegen de negatieve impact van straling van zendmasten en wifi.

 

TESTIMONIALS DOOOZz Thelema

De voordelen van de disc bestaan onder meer uit:
-Een verbeterde concentratie.
-Meer zin, meer werklust en meer plezier in klussen.
-Duidelijkere focus en daardoor sociaal steviger en relaxter. Wat weer meer humor en impro opleverde.
-Liefdevoller en meer behoefte om aan te raken.
-Verbeterde zelfacceptatie.
-Helderder gedachteleven.
-Ik slaap beter en dieper.

-Ik ben er heel blij mee. Hij zit in mijn broekzak en gaat er niet meer uit.
-Ironisch genoeg heb ik ‘m een paar dagen, toen ik ziek was, juist niet bij me gehad. Helemaal niet aan gedacht! Volgende keer hou ik ‘m lekker bij me. Hij heeft niet helpen voorkomen dat ik ziek werd. Maar ja, ik zie griep etc. als een algehele zuivering. Niet als straf.

Hug! M.

 

Meer focus en energie…
Ik heb de afgelopen 2 weken de 40 Hz steen bij me gehouden en kan wel zeggen dat het meer focus en energie geeft. Ik heb waarschijnlijk add (geen diagnose) en merk dat lezen me bijv. veel beter af gaat, minder snel afgeleid. Op mijn werk ook meer focus, maar ook gelijk meer frustratie bij collega`s, die lopen te hangen op kantoor.

C.W.

 

Superdiscs…
Ik ben er helemaal weg van en voel idd groot verschil. Meer in balans, minder vermoeid. Dank voor je uitleg over de superdiscs..! Fijn te weten wat er allemaal in/om zit, vanaf hun geboorte..

Alle goeds, G.J.

 

Intensiever en langer trainen…
Ik ben W. en ben 70 jaar jong. Ik mocht van mijn lief als testpersoon van dienst zijn, ik heb deze taak bewust en toegewijd volbracht. Hier volgt dan een resume van mijn bevindingen. Het is nu tien dagen geleden dat ik startte met de 4Hz Thelema consequent iedere dag behalve s ’nachts in mijn zak of in de buurt te hebben. De meest opvallende verandering die ik vaststelde is de lichamelijke vitaliteit en energie bij werken en sporten. Ik ga minstens eenmaal per week naar de fitness en stelde vast dat ik intensiever en langer kon trainen. Ik voel ook een lichte aangename tinteling die voelbaar is in buik en handpalmen, het soort gevoel dat je hebt voor een blijde gebeurtenis of wedstrijd en die aanspoort tot actie. Daar heb ik dan ook dankbaar gebruik van gemaakt, lang uitrusten tussen de activiteiten was niet nodig. Ik vermoed dat het diep en vast slapen daar ook het gevolg van zijn.

Psychisch was ik alerter en ik moet nu vragen aan mijn omgeving hoe ze mij ervaarden. Ik las meer, ik communiceerde vlotter, concentreren ging beter en had een frissere blik zegt men me. We hebben in de bewuste periode onze levensstijl niet veranderd ook ons dieet bleef hetzelfde, daarom kan het niet anders dat het de Thelema 4Hz is die de oorzaak is van de verbeteringen.

mvg W.

 

Betere beslissingen voor mijzelf nemen…
Voordeel gebruik elke dag t/m 31 01 2024:
Bij PTSS achtergrond:
– betere focus
– betere beslissingen voor mijzelf nemen
– sneller klaar met fysieke en mentale activiteiten
– standvastiger en meer gedisciplineerd P.E.Z. trainingen doen
– “idioten” sneller van duidelijke nette repliek dienen
– het eerder loslaten van overdenkingen
– betere communicatie

R.S.

 

Lichamelijk rustiger, geaard, en vooral rustiger in mijn hoofd…
Ik voel mij met de disc lichamelijk rustiger, geaard, en vooral rustiger in mijn hoofd. Minder gedachten en minder gehaast gevoel. De dagen dat ik de disc niet bij mij had merkte ik dat ik terug schoot in een gehaast gevoel. Veel dank voor de mogelijkheid van het testen, en vooral voor het ontwikkelen van deze disc!

D.R.

 

Ik vergeet hem nooit…
Allereerst vind ik het fijn om hem bij me te hebben, ik vergeet hem nooit. Ik heb er een keer mee naast mijn kussen geslapen, dat was een gewone nacht, goed geslapen. Ik merk dat ik soms de steen aan het eind van de dag weg leg, alsof het goed is om soms rust/afstand te nemen, dit heb ik niet met andere Dooozz producten (heb een hanger en zo’n set van 3 voor in huis).

Ik heb sinds november last van een tenniselleboog (rechts, zelf de diagnose gesteld), met het eigenaardige verschijnsel dat links ook pijn ging doen, weliswaar niet met krachtvermindering (rechts wel!). Ik ben op dit moment niet helemaal pijnvrij, maar kan bijna alle bewegingen weer maken en de kracht is terug. Ik kan niet 100% zeggen: ‘dit komt door de steen’ (causale verbanden leggen…), maar het is wel frappant. Ik ben vrolijker, optimistischer en als ik dat niet ben (wat regelmatig voorkomt) ben ik me daar erg van bewust en verlies ik me er niet volledig in. Graag houd ik de steen.

M.

 

Een flink verschil qua productiviteit…
Een flink verschil qua productiviteit … dat schijfje op zak ; ik krijg meer gedaan, werk ’s avonds langer geconcentreerd door ; “first things first” blijft lastig maar er is al een mooie verbetering. ik leg het schijfje ’s avonds rond 18-19u aan de kant maar heb de indruk dat ie gewoon nawerkt

L.M.

 

Energetisch steuntje in de rug…
Via deze weg nog een keer hartelijk bedankt voor de unieke 40hz city disc! Hij zit al dagen met liefde in mijn jaszak. Echt een topper van een energetisch steuntje in de rug.

Y.J.

 

Verschil in focus, concentratie en geheugen…
Dank voor het maken van deze schijf. Ik merk verschil in focus, concentratie en geheugen. Minder brainfog. Ik sla dingen sneller op en merk vooral bij studie en werk een verschil. Ook kan ik langer doorgaan, nu heb ik nooit echt een gebrek aan stamina gehad, maar het gaat nu wel opvallend makkelijker. Het is niet zo dat ik voel dat ik veel energie krijg, maar een rustige focus en helderheid en daarom minder snel moe.

Boeken lezen gaat ook veel sneller, want ik hoef niet meer zinnen twee keer te lezen omdat mijn gedachten soms afdwalen. Ook minder afleidende piekergedachten. Verder op gezondheidsgebied weet ik niet, heb niet echt klachten. Ik merk wel op dat mijn stoelgang beter is, wellicht toeval, maar kan ook komen door meer rust in het brein (brain-gut connection)?
Opmerking: ik vind het wel soms een uitdaging om deze bij me te dragen. Ik draag geen broeken en heb weinig kleding met zakken. Ik draag nu soms een riempje met het zakje eraan. Maar dat past ook niet bij al mijn kleding. Om de nek is te zwaar. Wellicht kan er een vrouwenhanger gemaakt worden? Ik wil de schijf graag houden. Nogmaals dank.

C. van der V.

 

Maak nu vaker iets af voor ik aan iets nieuws begin…
De disc bevalt prima. Vanaf het moment dat ik ’s morgens de disc in m’n zak doe, heb ik een algehele en prettige focus over mij heen. Dit stelt mij in staat om mijn taken voor mijn onderneming en in mijn privéleven onafgebroken te kunnen doen. Ik doe minder dingen door elkaar heen en maak nu vaker iets af voor ik aan iets nieuws begin. Ook tijdens de sportles draag ik hem bij mij. En merk dat ik de instructies veel nauwkeuriger kan opvolgen dan voorheen.

Er is de laatste tijd iets van vroeger bij mij getriggerd waardoor ik steeds een bepaalde spanning in mijn lijf ervaar. Als ik de disc bij me draag, merk ik dat die spanning in mijn lijf steeds minder wordt. Ik heb ook het gevoel dat ik beter en dieper slaap. Ik leg de disc twee uur voor het slapen weg. En dan ben ik zo moe dat ik vrij snel in slaap val. Waar normaal gesproken mijn hoofd oeverloos allerlei gedachten rondspint. Hierdoor merk ik dat ik last heb van AD(H)D achtige verschijnselen. Maar deze zijn nu gelukkig veel minder. Ook krijg ik de indruk minder snel ziek te worden. Ik heb vaker keelpijn als ik wakker word en dat zet zich dan door naar griepverschijnselen. Het lijkt dat deze nu al een tijdje uitblijven. Ik ben heel blij hiermee en blijf de disc zo veel mogelijk bij mij dragen! Bedankt dat ik hem mocht testen Benjamin!

E.C.

 

Dit is niet zomaar een supplement of gunstig additief. Dit is pure magie…
Ik heb hernieuwd moed, motivatie, inspiratie en eindelijk ook de nodige daadkracht.
Ik heb terug zin in het leven. Zelfs zin om te verbinden en mensen te zien (wat er ook allemaal dik teveel aan was intussen). Het lijkt alsof ik op een periode van amper een paar dagen vanuit een diepe bijna apathische depressie ben overgegaan tot een neutrale premature maar voldoende sterke basis om terug verder te gaan groeien. De disc heeft een veel ver gaander effect dan wat ik dacht het verhogen van de focus. Want dat kon via de nootropics en biohacking ook wel. Maar de disc heeft impact tot recht in je kern. Gaat daar reconnecten en het vuur vergroten. Het brandt weg wat niet dient en het verwarmt en voedt wat wel gunstig is. Ik sta er oprecht van versteld eigenlijk Dit is niet zomaar een supplement of gunstig additief. Dit is pure magie.

En ik zet effectief ook in de fysieke realiteit stappen tot verandering. Ik ben m’n bedrijf aan het omvormen om zo meer tot mijn droomleven te komen. Daarvoor heb ik afgelopen week op heel korte tijd heel veel informatie verwerkt en dingen uit de grond gestampt. Ik heb de afgelopen 1,5 week meer gerealiseerd dan de voorbije twee jaar.

Ik voel enorme motivatie en gedrevenheid. Een hervonden vastberadenheid (wat vroeger mijn grote kracht was, maar wat ik compleet kwijt was). Ik voel 1000% meer contact met mezelf. Met die kern
Dit is echt heel bijzonder. Ik kan niet anders dan stellen dat je disc me heeft gered.

K.V.G